Sukaldaritza lengoaia bat da, eta horren bidez, harmonia, sormena, zoriona, edertasuna, poesia, konplexutasuna, magia, umorea, probokazioa, kultura… adieraz daitezke.

Mikel Uria Azkoitian (Gipuzkoa) jaio zen, eta bere bizitzako 30 urte baino gehiagoan gastronomian eta errestaurazioan aritu da, Frantziako eta Espainiako jatetxe ospetsuetan lan eginez.

Bai Espainian, bai atzerrian (Londres, Istanbul…) gastronomia arloko ekitaldi eta jardunaldietan esku hartu du, eta goraipamen handiak jaso ditu prentsa, irrati eta telebistan Espainiako eta nazioarteko kritiko gastronomikoen aldetik.

2009tik berriro Azpeitian bizi da, eta 2017 arte, bere emaztearekin batera “Mikel Uria Jatetxea” gidatu du.

Gaur egun berriz, Azkoiti eta urte hauetan lortu duen esperientzia eta profesionaltasuna erakutsi nahi ditu.

Altamira 5. 20720,
Azkoitia. Gipuzkoa.

943 814 315

info@mikeluriajatetxea.com

Sukaldearen ordutegia

Astelehena:
Itxita
Asteartea eta asteazkena:
10.00 – 20.00
Osteguna eta igandea:
10.00 – 23.00
Ostirala eta larunbata:
10.00 – 23.00





Mikel Uria Jatetxea

Altamira 5. 20720,
Azkoitia. Gipuzkoa.
943 814 315
info@mikeluriajatetxea.com